PTM Handel & Service

WELKOM !

Fijn dat u hier even komt kijken. Graag wil ik mijzelf en "PTM Handel & Service" aan u voorstellen. Ik ben met 'PTM' al geruime tijd actief als wederverkoper van gebruikte en incourante materialen in de meest brede zin van het woord. 

Een snel groeiend onderdeel is de 'verkoop van nieuwe én gebruikte Bootaccessoires'. Door dit succes hebben we het onderdeel bootaccessoires afgezonderd van PTM-Handel & Service  en zelfstandige werknamen gegeven: "Boot Accessoires Markt Holland".Buiten de in- en verkoop en bemiddeling in de aan- of verkoop van uw bootaccessoires kunnen wij in onze werkplaats ook service verlenen aan al uw apparatuur in en op uw boot. Wij zijn gespecialiseerd in "Service – Onderhoud – Reparatie en onderdelen van alle merken bootlieren”.  Voor meer informatie omtrent deze activiteiten kunt u nu nog op deze site terecht maar zal er in een later stadium een aparte site komen voor de Bootaccessoires.

Ondanks de stabiele groei in het onderdeel 'bootaccessoires' blijven we ook actief in het oorspronkelijke concept. Mocht u materialen willen verkopen en daar zelf niet voldoende tijd voor (of trek in) hebben, neem dan contact met ons op. Door gebruik te maken van het internet hebben we afnemers door het heel Nederland en daar buiten. Of het nu gaat om het ruimen van terreinen, kantoorpanden, loodsen, incourante voorraden of anderszins, wij helpen u graag. 
We hebben al met succes ondersteuning verleend bij het ruimen van boerderijen, diverse kantorenflats, huishoudelijke inboedel, failliete boedels en meer.

Daar wij ook steeds vaker de vraag krijgen of wij buiten de aan en/of verkoop bemiddeling ook aan service en onderhoud doen hebben wij voor u "PTM – Totaalonderhoud” opgestart.

Ook interesse en wilt u meer weten middels persoonlijk contact ? Het maakt ons niet uit waar u bent gevestigd, ons werkgebied beslaat heel Nederland!

Neem even contact op en we maken een vrijblijvende afspraak.

Wij horen graag van u.

Met vriendelijke groet,

Uw PTM-Team.

 

    Mail:     Voor meer informatie 

 

   Tel :      06 247 48 378